stalen constructies; stalen bouwskelet; stalen entresol; stalen trappen; stalen hellingbaan; stalen trapleuning; aluminium op maat;
Wij denken verder dan staal alleen

Balkons, hekken en balustrades van staal

Buitenruimte. Vooral in stedelijke gebieden lijken we er altijd tekort aan te hebben. Met een balkon creëert u eenvoudig een plek met frisse lucht zonder daarvoor ruimte in uw woning in te hoeven leveren. Amsterdam Noord Staalwerken levert complete balkons, maar ook balkonhekken en balustrades op maat.

Amsterdam Noord Staalwerken verzorgt uw complete balkonconstructie

Het plaatsen van een balkon is een investering die zich op meerdere manieren terugbetaalt. De waarde van uw pand verhoogt en de buitenruimte zorgt voor een prettiger leefcomfort. Amsterdam Noord Staalwerken zorgt voor ontwerptekeningen en werkplaatstekeningen. Daarnaast vragen we de bouwvergunningen aan en gaan wij aan de slag in de werkplaats. Uiteindelijk zorgen we voor de realisatie van uw balkon. Ook bijkomende bouwkundige werkzaamheden worden door ons gecoördineerd. De balkonconstructie wordt gebouwd van staal. Vervolgens timmeren we hem af met materiaal naar uw keuze. We werken onder meer met:

  • Bangkirai: Hardhouten vlonderdelen
  • Fortodeck: Weerbestendig berkentriplex
  • Composiet vloerdelen  

Naast complete balkons levert Amsterdam Noord Staalwerken ook hekken voor bestaande balkons of dakterrassen. Deze worden uitgevoerd in staal, aluminium of rvs. De hekken kunnen gevuld worden met onder meer ronde spijlen, strippen, trespa, roosters of glas.

Een bestaand balkon vervangen? Dat doen we ook.

Wilt u een oud balkon laten vervangen door een stevige staalconstructie? Dan hoeft u alleen maar naar Amsterdam Noord Staalwerken te bellen. We vervaardigen niet alleen het nieuwe balkon, maar zorgen ook voor de sloop en het afvoeren van het oude exemplaar. Zo heeft u maar met één partij contact. Dat scheelt!