Wij denken verder dan staal alleen

Zoek de ruimte op met een stalen entresol

Heeft u een pand met hoge plafonds? Dan is een entresol de ideale oplossing om snel meer woon- of werkruimte te creëren. Doordat het grootste deel van de constructie al vooraf vervaardigd kan worden, houden we de overlast van de verbouwing zeer beperkt.

Entresolconstructies van Amsterdam Noord Staalwerken

stalen constructies; stalen bouwskelet; stalen entresol; stalen trappen; stalen hellingbaan; stalen trapleuning; aluminium op maat;

Een entresol is een gedeeltelijke tussenverdieping, die zichtbaar blijft vanaf de onderliggende verdieping. Een dergelijke etage levert veel ruimte op, bijvoorbeeld voor een extra slaapkamer in huis of als extra opslagruimte in uw magazijn. De toepassingen zijn divers en Amsterdam Noord Staalwerken weet steeds weer de slimste oplossing te vinden. We maken entresols altijd op maat. Dat kan op basis van uw tekeningen, maar desgewenst maken we ook de werkplaatstekeningen. De voorbereidingen van de entresolconstructies vinden plaats in onze fabriek. Door die voorbereiding kan de entresol vervolgens snel en op efficiënte wijze gemonteerd worden. Daardoor heeft u weinig oponthoud en blijft de overlast van de verbouwing beperkt.

We maken constructies in diverse uitvoeringen: onbewerkt, gestraald, gemenied, verzinkt of gepoedercoat. Moeten er voor de plaatsing van de entresol ook andere bouwwerkzaamheden uitgevoerd worden? Amsterdam Noord Staalwerken coördineert alle werkzaamheden, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Klinkt dat goed? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.