stalen constructies; stalen bouwskelet; stalen entresol; stalen trappen; stalen hellingbaan; stalen trapleuning; aluminium op maat;
Wij denken verder dan staal alleen

Glas en staal komen samen in onze raamwerken

Daglicht is belangrijk voor onze gezondheid. Voldoende daglicht bevordert de concentratie, vermindert stress en zorgt ervoor dat we vermoeider raken, waardoor we ’s nachts weer beter slapen. Maar hoe zorgen we ervoor dat er voldoende licht binnenkomt in een pand? Natuurlijk, met stalen raamwerken.

Stalen raamwerken: voor binnen en buiten

stalen constructies; stalen bouwskelet; stalen entresol; stalen trappen; stalen hellingbaan; stalen trapleuning; aluminium op maat;

De toepassingen van stalen raamwerken zijn zeer divers. Zo kunnen ze goed gebruikt worden om een grote ruimte op te delen in kleinere compartimenten, zonder de lichtinval te belemmeren. Dat doen we bijvoorbeeld voor kantoorpanden, waar we met deze raamwerken op een slimme manier vergaderruimtes kunnen realiseren.

Ook in panden die traditioneel niet voor bewoning gebouwd zijn, bieden stalen raamwerken uitkomst. In een oude schuur plaatsen we bijvoorbeeld een raamwerk binnen de openslaande deuren, zodat er plots een volledig glazen wand geplaatst kan worden. Er komt voldoende daglicht binnen om de ruimte om te toveren tot comfortabel woonvertrek.

Naast het aanpassen van ruimtes gebruiken we deze stalen raamwerken ook veel voor restauratie van oude panden. Houten kozijnen worden vervangen of verzakte gevels worden gestut met raamwerken van staal.

Weten of we deze raamconstructies ook voor uw bouwproject kunnen toepassen? Neem dan contact op.