Wij denken verder dan staal alleen

Op Amsterdam Noord Staalwerken kunt u bouwen

Net als de mens heeft een gebouw een skelet nodig om rechtop te blijven staan. Waar het skelet bij de mens echter ruimte moet laten voor beweging, dient het skelet van een gebouw rotsvast te staan. De staalconstructies van Amsterdam Noord Staalwerken vormen het ideale fundament voor uw bouwplannen.

Staalconstructies van ieder formaat

Een overkapte fietsenstalling, de dug-outs langs de sportvelden of de fundering van een kelder. Allemaal voorbeelden van staalconstructies die Amsterdam Noord Staalwerken realiseert. Iedere constructie wordt exact uitgevoerd volgens de door u aangeleverde tekeningen. Desgewenst bouwen wij het object op uw bouwplaats.

Een aantal voorbeelden van staalconstructies die door Amsterdam Noord Staalwerken zijn gerealiseerd:

  • Het volledige skelet voor een pand met puntdak
  • Uitbouw aan een woning met stalen skelet
  • Aanbouw van een stalen terras aan een verhoogd pand
  • Overkapte fietsenstallingen

Wilt u de expertise van Amsterdam Noord Staalwerken inzetten voor uw bouwproject? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Hekwerken van Amsterdam Noord Staalwerken

Uw terrein wilt u veilig afsluiten. De hekwerken van Amsterdam Noord Staalwerken bieden daarvoor uitkomst. We maken hekwerken op maat, zodat u zelf de hoogte, breedte en afstand tussen de spijlen kunt bepalen. Daarnaast zorgen we voor bijpassende sluitingsmechanismen. We vervaardigen hekwerk voor poorten, ter afsluiting van terreinen, voor balkons of als afscheiding (bijvoorbeeld op kades langs de waterkant).

Meer weten over de mogelijkheden van staalconstructies of hekwerken?