Amsterdam Noord Staalwerken
Wij denken verder dan staal alleen

De intrede van de stalen trap

Sinds de 19e eeuw is staal niet meer weg te denken in de wereld van de bouw. Staal werd vaak omschreven als een koel en karakterloos materiaal dat alleen als skelet diende. Bijna altijd werd de constructie nog afgewerkt met hout, beton of een ander materiaal. Tegenwoordig mag staal ook gezien worden. Daarom zijn wij ook trots op onze stalen trappen. Functionele ontwerpen die ook een stoere, industriële uitstraling aan de ruimte meegeven.

Stalen trappen voor diverse toepassingen

Staalwerken Amsterdam; stalen trappen; stalen trappen Amsterdam; stalen balkon; stalen balkonhekken;staal op maat; rvs op maat;

Amsterdam Noord Staalwerken verzorgt complete trappenhuizen van tekening tot montage, maar ook losse trappen. Wij vervaardigen onder meer:

  • terrastrapjes
  • tuintrappen
  • entresoltrappen
  • stalen trapleuningen
  • wenteltrappen
  • vluchttrappen

De traptreden
Voor de treden van uw trap zijn er veel mogelijkheden. We kunnen ze afwerken met staal, roosters, hardhout, steen, marmer of glas. Ook het hekwerk of de leuning voor uw trap maken we op maat.

Hellingbaan

Wilt u een hellingbaan laten plaatsen om bijvoorbeeld mindervaliden toegang tot uw pand te verlenen, of wilt u hiermee het laden en lossen van goederen vergemakkelijken? Amsterdam Noord Staalwerken maakt hellingbanen op maat.

Meer weten over de vervaardiging van trappen of hellingbanen? We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn voor uw project.